OM OS

_P4H1971.jpg

I SAMS producerer vi vores egen kollektion og springer mellemleddet over, så du kan få smart kvalitetstøj til billigere penge.

Vi fører størrelserne XS - 4XL

( Helt ned til 3XS i konfirmand sæson )

Vi fører følgende brands:

SAMS

SAMS BLACK

Daniel De Prato

Daniel De Prato  brandet fokusere primært på konfektions afdelingen, skjorter, habitter og bukser, som altid er i de bedste kvaliteter, så du altid står skarpt til jobbet eller festen.

Vi har haft stor efterspørgsel på Daniel De Prato, som nu også er blevet udvidet til både at indeholde sko, strik, samt jakker.

Vi fokusere altid på at finde de bedste metervarer og kvaliteter, så du altid kan være sikker på at vores produkter er blandt de bedste på markedet.
 

SAMS indeholder alt det du skal bruge til hverdagen.
Vi har altid mindst 25 forskellige farver Basis T-shirts i 100% bomuld, som er blevet silikone vasket for at give en "super soft feeling" og samtidig gør det, at de altid holder pasformen og kan vaskes igen og igen og igen.

Vi fører også muligvis Danmarks bredeste udvalg på sweatshirts, som kan fås i stort set alle basic farver, samt print. 

Vi har lavet vores sweat shirts i en tykkere metervarer end mange andre på markedet, så du kan få en langt bedre komfort.

Vi fører altid et stort udvalg af jeans i mindst 20 forskellige vaske, som fås i 3 forskellige pasformer:

Slim Fit

Regular Fit

Loose Fit

Alle vores jeans bliver lavet med stretch, så komforten og pasformen er 100% i top, så du aldrig skal gå forgæves hos os

 

SAMS BLACK er vores chino bukser og performence pants mærke.

Vores chino bukser er ALTID lavet med stretch, så de er perfekte til arbejdes brug, lige meget om du har et kontor arbejde, eller et arbejde hvor du går mange km på en dag.

De er slidstærke, super behagelige og fås i mange forskellige farver.

Performance bukserne er perfekte til hverdagsbrug, samt til fester hvor du skal bevæge dig meget.

De bliver lavet af Bomuld, Polyester og Elestan for maksimum bevægelighed.


Hos SAMS finder du med andre ord noget for enhver smag, til en pris langt de fleste kan være med på, og hvor kvaliteten og den personlige betjening er i top!

Byttepolitik 

Hos Sams giver vi ikke pengene retur, men bytter altid ALLE varer i 30 dage, eller udsteder et tilgodebevis som gælder i 3 år.

Varen må ikke have været brugt og skal være med originalt prismærkning.

Husk altid at medbringe bon.